Camere & apartamente

Hotelul CARMEN este un hotel modern, ce a fost deschis în luna decembrie 2016 şi îşi aşteaptă clienţii într-o atmosferă unică şi cochetă.
Localizat în inima staţiunii Predeal, un resort de munte şi schi, Hotel CARMEN este destinaţia ideală pentru recreere, pentru întâlniri de afaceri sau pentru evenimente private.
Oferta hotelului conţine o listă de servicii de ultimă ora în domeniul turismului, iar oaspeţii hotelului vor beneficia de cazare, centru de conferinţe/evenimente, restaurant, un elegant centru SPA cu piscină, coffee lounge in lobby, centru de divertisment, toate având un personal dedicat şi pasionat.

Hotelul are o capacitate de cazare de 58 de camere, din care 46 camere duble, 8 apartamente, 2 duplex-uri, 2 camere single.
Atât camerele cât şi apartamentele pun la dispoziţia oaspeţilor un confort unic prin designul care îmbină elementele clasice cu cele moderne, prin culorile calde care crează o atmosferă intimă, plăcută, prin mobilierul ultramodern şi materialele fine folosite cât şi prin serviciile de calitate pe care le punem la dispoziţia oaspeţilor noştri.
Camerele sunt dotate cu: minibar, seif, uscător de păr, TV LED diagonala 82 cm, televiziune prin cablu, telefon, internet WI-FI, papuci şi halat de baie.

Facilităţi


Cameră Dublă

Camerele de acest tip sunt spaţioase, circa 24 mp şi cuprind un pat matrimonial, birou, seif, papuci şi halat de baie, minibar, telefon, articole de toaletă gratuite, uscător de păr, mochetă, dulap, prosoape, priză lângă pat, tv cu canale prin cablu. Aproape toate aceste camere au balcon cu vedere spre munte.

DETALIIREZERVA
Facilităţi


Cameră Twin

Acest tip de cameră cuprinde două paturi de câte o persoană, având acelaşi grad de confort ca şi camera dublă. Suprafaţa unei astfel de camere ajunge şi la 34 mp. Dintre facilităţi enumerăm: minibar, TV cu ecran plat, prosoape, toaletă, papuci şi halat de baie, birou, seif, telefon, uscator de par, garderobă/dulap, mochetă, cadă sau duş. De asemenea, astfel de camere au balcon, majoritatea cu vedere spre munte.

DETALIIREZERVA
Facilităţi


Suită Duplex

Această suită cuprinde în dormitor un pat dublu mare şi în living o canapea extensibilă. Are la etajul superior o cameră de zi şi o baie de unde se poate coborî la un dormitor cu baie privată. Dintre facilităţi enumerăm: wi-fi gratuit, minibar, TV cu ecran plat şi canale prin cablu, papuci şi halat de baie, birou, minibar, cadă cu hidromasaj sau duş, articole de toaletă gratuite., priză lângă pat.

DETALIIREZERVA

Facilităţi


Cameră Dublă II

Acesta este un tip de cameră dublă de 3 stele şi are o suprafaţă de 21 mp. Ca şi facilităţi enumerăm: seif, uscător de păr, baie, articole de toaletă gratuite, TV cu ecran plat şi canale prin cablu, minibar, birou, cadă sau duş, telefon, dulap, prosoape, priză lângă pat, wi-fi gratuit.

DETALIIREZERVA


NewsletterFollow us

Afla tot ce este nou, promotiile noastre si multe altele.