Confidentialitate si prelucrarea datelor cu caracter personal

Hotel Carmen


1. Prelucrarea datelor cu caracter personal

S.C. CARMEN-ANA INTERNATIONAL S.R.L. denumită generic în cele ce urmează şi HOTEL CARMEN, poate prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal (nume, prenume, semnătură, telefon, adresă, e-mail) sau date cu caracter special (CNP, CI) în scopul utilizării lor de către departamentul de marketing. Operatorul HOTEL CARMEN îşi asumă instituirea tuturor măsurilor de protecţie a datelor cu caracter personal prelucrate în sistemul informaţional de date cu caracter personal.

In temeiul Legii 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificata si completata, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Pentru exercitarea acestor drepturi vă puteţi adresa reprezentantilor legali ai HOTEL CARMEN printr-o cerere scrisă, datată şi semnată, pe adresa de e-mail: vanzari@hotelcarmenpredeal.ro/beta.

HOTEL CARMEN , are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate datele personale care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană iar în calitate de autor, proprietar şi administrator al website-ului www.hotelcarmenpredeal.ro/beta , respectă caracterul privat şi securitatea informaţiei furnizate de către dumneavoastră atunci când utilizaţi acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop în care a creat şi aplicat si Politică de confidenţialitate, afișată pe site-ul www.hotelcarmenpredeal.ro/beta.
Datele personale introduse de către utilizator vor fi folosite de HOTEL CARMEN numai în scopul declarat al websiteului www.hotelcarmenpredeal.ro/beta.

Măsuri luate pentru asigurarea securităţii prelucrării datelor personale

HOTEL CARMEN va lua toate măsurile tehnice şi organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal împotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificării, dezvăluirii sau accesului neautorizat.
Utilizatorii care au acces la baza de date a informaţiilor cu caracter personal sunt doar cei desemnaţi de conducerea societăţii şi au instruirea necesară obligativităţii păstrării confidenţialităţii datelor la care au acces.
Imprimarea datelor cu caracter personal se realizează numai în scopurile declarate, în concordanţă cu prevederile legislative în vigoare. Este asigurata imposibilitatea accesului din exterior a utilizatorilor la reteaua interna in care se prelucreaza date cu caracter personal, totodata asigurindu-se integritatea si confidentialitatea datelor cu caracter personal transmise prin utilizarea mijloacelor de protectie criptografica a informatiei.

Imprimarea datelor cu caracter personal se realizează numai în scopurile declarate, în concordanţă cu prevederile legislative în vigoare. Este asigurata imposibilitatea accesului din exterior a utilizatorilor la reteaua interna in care se prelucreaza date cu caracter personal, totodata asigurindu-se integritatea si confidentialitatea datelor cu caracter personal transmise prin utilizarea mijloacelor de protectie criptografica a informatiei.

2. Politica de confidentialitate

HOTEL CARMEN incearca sa protejeze dreptul la intimitate si la imagine al utilizatorilor site-ului. Ne propunem sa oferim utilizatorilor site-ului, o experienta online sigura, care sa nu va afecteze in mod negativ viata personala. In acest sens, depunem toate eforturile pentru a ne asigura ca informatiile pe care dumneavoastra le introduceti in baza noastra de date sunt folosite numai in scopurile pe care dumneavoastra le aveti in vedere. Suntem 100% contra spam.

Acordul Aria de acoperire a securitatii datelor cu caracter personal si a politicii “cookie”de confidentialitate privind politica securitatii datelor personale acopera modul in care sunt prelucrate datele cu caracter personal care va pot identifica cand utilizati site-ul www.hotelcarmenpredeal.ro/beta

Informatii generale colectate de : www.hotelcarmenpredeal.ro/beta

In momentul inregistrarii pe site-ul www.hotelcarmenpredeal.ro/beta, prin crearea unui cont, prin accesarea si rezervarea diferitelor servicii, ori prin activarea unor materiale promotionale sau publicitare, hotelcarmenpredeal.ro/beta va prelucra informatii cu caracter personal de natura sa identifice o anumita persoana.
In unele zone ale site-ului, hotelcarmenpredeal.ro/beta va cere sa furnizati date personale, incluzand numele dvs, adresa, adresa de e-mail, telefon, numarul cardului de credit, informatii de contact, informatii in vederea facturarii serviciilor si alte informatii prin care va pot identifica. In alte zone ale site-ului noastru, hotelcarmenpredeal.ro/beta colecteaza sau poate sa colecteze informatii demografice care nu va pot identifica, cum ar fi: codul postal, varsta, sexul, interesele dvs. Uneori colectam sau putem colecta o combinatie intre cele doua tipuri de informatii.

hotelcarmenpredeal.ro/beta utilizeaza informatia stocata – detaliile furnizate de dvs la inregistrare si activitatea desfasurata pe site-ul nostru – in scopul de a facilita accesul la acest site, de a imbunatati anumite produse si servicii si pentru a va informa referitor la ultimele produse si servicii de care sunteti interesat.

Pentru utilizatorii care au facut rezervari pe www.hotelcarmenpredeal.ro/beta sau au creat un cont pe site si doresc sa nu mai primeasca informari pe adresa de email sau telefonic, este necesara trimiterea unui email la adresa vanzari@ hotelcarmenpredeal.ro/beta cu titlul “Dezabonare” iar datele dvs. vor fi sterse din sistem.

Colectarea si utilizarea datelor cu character personal de catre hotelcarmenpredeal.ro/beta

Noi utilizam informatiile stranse de pe site-ul www. hotelcarmenpredeal.ro/beta, indiferent daca sunt date personale, demografice, colective sau tehnice, in scopul de a administra inregistrarea conturilor dvs., de a solutiona intrebarile dvs, de a imbunatati site-ul nostru, de a consulta utilizatorii in vederea cresterii calitatii produselor si serviciilor oferite.

La inregistrarea in cont, v-ati dat acordul asupra utilizarii datelor dvs cu caracter personal pentru a fi informati prin e-mail sau alte forme de comunicare asupra actualizarii site-ului, noilor oportunitati oferite si asupra informatiilor aditionale care sunt in interesul dvs precum si newslettere cu informatii utile. Utilizarea datelor cu caracter personal este in conformitate cu reglementarile legale in vigoare in legatura cu protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

hotelcarmenpredeal.ro/beta nu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti informatiile dvs. cu caracter personal.

hotelcarmenpredeal.ro/beta poate, totusi, transmite informatia tertilor in urmatoarele cazuri:

  • Cu acordul dvs.;
  • Daca este necesara transmiterea unor informatii in vederea furnizarii produselor si serviciilor solicitate de dvs
  • In cazul in care informatia e necesara partenerilor companiei pentru imbunatatirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dvs.

Putem transmite informatii cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte daca:

  1. e prevazut intr-o dispozitie legala;
  2. protejeaza drepturile companiei HOTEL CARMEN;
  3. previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala;
  4. protejeaza siguranta individului sau siguranta publica;
  5. aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii.

Securitatea datelor

hotelcarmenpredeal.ro/beta face toate eforturile necesare si foloseste ultimile tehnologii disponibile pentru a asigura protectia si securitatea datelor

Cookies

Pentru a va oferi o navigare cat mai fluida pe site-ul salisspahotel.ro, folosim o facilitate a browserului Internet numita `cookie`. Cookies sunt fisiere de dimensiuni reduse pe care browserul le plaseaza pe hard-diskul utilizatorului. Aceste cookies sunt folosite pentru a memora numele utilizatorilor, parolele si preferintele, pentru a monitoriza parcursuri pe site, si pentru a personaliza paginile in functie de vizitator. Aveti optiunea de a seta browserul astfel incat sa respinga cookies. In acest caz insa, va exista un impact negativ asupra navigarii pe site-ul nostru.

Feedback

hotelcarmenpredeal.ro/beta ofera posibilitatea utilizatorilor site-ului de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.

Modificari a politicii de confidentialitate

Daca vom considera ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate, va rugam sa ne scrieti pe e-mail.