ANUNT IMPORTANT!
Piscina, Jacuzzi si Pistele de Bowling sunt inchise!
Abonati-va la newsletter pentru a afla cand redeschidem

Restaurant Carmen

Ceva bun pentru pofticiosi

Creeaza-ti propria poveste alaturi de prietenii dragi, colegi sau persoana iubita si savureaza preparatele delicioase intr-un salon unic si luminos ce dispune de 100 locuri.

0
Preparate Meniu
0
Preparate Servite
0
Locuri Disponibile
0
Diversitate Multiculturala

MĂIESTRIE
Avem multe în comun, tu și cu mine. Optăm hotărât pentru ceea ce este mai bun în viață, pentru o bucurie inegalabilă, pentru măiestrie.

Fiecare mâncare pe care o gustați la Restaurant Carmen este un exemplu de muncă puternică în echipă bazată pe valori precum individualitatea, respectul și angajamentul. În fiecare zi mă provoc pe mine și pe alții să fiu mai bun decât ieri, să inspir și să privesc lumea cu curiozitate. Viața este frumoasă, hai să o degustăm împreună.

Cofetaria Carmen
restaurant carmen - predeal

EXPERIENȚĂ CULINARĂ
O creație culinară începe cu o idee, necesită produse de top și stă sau scade cu calitate. Produsele locale sunt ADN-ul bucătăriei mele, completat cu arome proaspete din străinătate.

Partenerii de excepție asigură furnizarea zilnică de ingrediente proaspete pe care le prelucrez în senzații gustative unice. Textura, culoarea și echilibrul … fiecare detaliu a fost gândit și îl puteți gusta. Garantat.

Contactati-ne

Rezervati o un loc in restaurantul nostru sau contactati-ne pentru a ne oferi un feedback. Indiferent de cerinta dumneavostra, va vom directiona catre departamentul potrivit.

Trimite un e-mail

restaurant@hotelcarmenpredeal.ro

Sunati-ne

+40 (268) 456 517
+40 759 050 461

cazare in predeal

Adresa

Str. Mihail Saulescu, Nr. 121, Predeal,  Brasov

Rezervari

receptie@hotelcarmenpredeal.ro

Receptie

+40 268 456 517

ANUNT IMPORTANT!
Piscina, Jacuzzi si Pistele de Bowling sunt inchise!
Abonati-va la newsletter pentru a afla cand redeschidem