ANUNT IMPORTANT!
Piscina, Jacuzzi si Pistele de Bowling sunt inchise!
Abonati-va la newsletter pentru a afla cand redeschidem

Partenerul dvs. de incredere pentru intalniri si evenimente memorabile.

Partenerul dvs. de incredere pentru intalniri si evenimente memorabile. Consideram ca Fiecare Moment conteaza si suntem la fel de dedicati ca si tine pentru ca evenimentul tau sa fie un succes.

Echipa noastră pregătită profesional este acolo pentru a vă asculta și pentru a vă sprijini la fiecare pas, pentru a vă ajuta să vă planificați și să executați evenimentul în mod impecabil. Când lucrăm împreună, veți avea liniște sufletească știind că vă vom oferi tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă atinge obiectivele.

Alegeti intalniri personale, profesionale si memorabile

Conceptul nostru Evenimente Carmen a fost dezvoltat in jurul celor trei piloni ai evenimentelor de succes: personal, profesional si memorabil. Acesti trei piloni asigura ca evenimentul dvs. va fi un succes de neuitat.

Daca aveti o conferinta, un seminar, un curs, o intalnire de afaceri sau chiar un team building, Hotel CARMEN este gazda potrivita. Hotelul nostru va pune la dispozitie două sali de conferinte, “Sala Ion I.C. Bratianu” cu o capacitate de până la 150 de locuri si “Sala Iordan Tacu” cu o capacitate de circa 300 locuri, complet echipate pentru ca dvs. sa va puteti sustine activitatile.

Va asiguram ca vi se ofera tot ceea ce este necesar pentru ca evenimentul dvs. sa aiba succes, de la Wi-Fi gratuit la tehnologia audiovizuala modernă.

Dotări: Videoproiector, ecran de proiecţie, sistem de sonorizare, microfon fix şi wireless, flipchart şi markere, internet wireless, terasă proprie..

  cazare in predeal

   

  Adresa

  Str. Mihail Saulescu, Nr. 121, Predeal,  Brasov

   

  Rezervari

  receptie@hotelcarmenpredeal.ro

   

  Receptie

  +40 268 456 517

  ANUNT IMPORTANT!
  Piscina, Jacuzzi si Pistele de Bowling sunt inchise!
  Abonati-va la newsletter pentru a afla cand redeschidem