ANUNT IMPORTANT!
Piscina, Jacuzzi si Pistele de Bowling sunt inchise!
Abonati-va la newsletter pentru a afla cand redeschidem

Șoferii care conduc mașini electrice și hibrid au un nou punct de încărcare în stațiunea montană Predeal. Stația este instalată în centrul orașului, la hotelul Carmen, și este una de ultimă generație, cu un sistem de alimentare rapid, de 22kWh.
Hotelul Carmen a luat decizia de a instala o stație de încărcare electrică din dorința de a începe cât mai repede planul lor pe termen lung de a contribui la reducerea poluarii mediului, dar și de a oferi turiștilor care conduc mașini electrice un nou punct de încărcare, chiar în centrul stațiunii.

”Majoritatea clienților hotelului Carmen sunt oameni preocupați de mediu, care vor să contribuie la protecția acestuia și la reducerea poluării. Aceasta decizie, de a instala o stație de încărcare electrică, se încadrează în sistemul de valori pe care le promoveaza hotelul nostru, prin care ne propunem să contribuim cu fiecare resursă la un mediu sănătos. Știm că în România numărul mașinilor de acest tip este în creștere și ne dorim ca turiștii care au ales să conducă mașini electrice să aibă o stație de alimentare la îndemână ”, spune Nicoleta Bogdan, director vânzări Hotel Carmen.

Aceasta nouă stație electrică este cea de-a doua din stațiunea Predeal. Stația, adusă din Austria de grupul Axionet, are un sistem inteligent de încărcare, care este dotat cu o aplicație intuitivă, numită Polyfazer. Prin această aplicație, șoferii își pot alimenta direct mașinile conectate la stație, au acces la informații despre istoricul și evidența încărcărilor, dar și la harta cu toate punctele de alimentare și starea lor, daca sunt deschise sau nu.
În 2018, hotelul Carmen va desfășura mai multe acțiuni în zona Predeal, pentru a reduce poluarea mediului și pentru a curăța stațiunea și traseele montane. Toate acestea fac parte dintr-un plan de protejare a naturii, pe termen lung, care are ca scop atragerea de turiști și oferirea celor care vin periodic în stațiune a unui mediu curat, cu un grad de poluare redus.

ANUNT IMPORTANT!
Piscina, Jacuzzi si Pistele de Bowling sunt inchise!
Abonati-va la newsletter pentru a afla cand redeschidem