ANUNT IMPORTANT!
Piscina, Jacuzzi si Pistele de Bowling sunt inchise!
Abonati-va la newsletter pentru a afla cand redeschidem

Broșura poate fi accesată aici.

 

Update câștigători

Mulțumim tuturor pentru participare. Cei trei fericiți câștigători sunt:

Locul 1 – Cătălin Urdoi (14.7p)

Locul 2 – Alexandru Barboiu (14.3p)

Locul 3 – Bogdan Tutueanu (13.3p)

Punctajele complete sunt aici.

Voturile juriului DescoperimRomânia.ro, România Turistică și Explovers.

În vederea includerii fotografiilor în broșura electronica ne sunt necesare toate imaginile într-un format mai mare. Le așteptăm pe toate, până vineri, 11 Mai, pe adresa de email:

social@hotelcarmenpredeal.ro

***

Stațiunile montane din România vor fi promovare într-o nouă campanie dedicată pasionaților de drumeții și de fotografie. Campania este inițiată de hotelul Carmen și are ca titlu ”Fotografi la înălțime”.

Această acțiune își propune să promoveze frumusețea munților din România văzută subiectiv de fiecare dintre participanții la concurs. Acești se pot înscrie în campanie, în perioada 24 aprilie – 5 mai 2018, având posibilitatea de a câștiga următoarele premii: un city break la munte (locul 1), un aparat de fotografie polaroid (locul 2) și o reducere de 20% pentru cazare la hotelul Carmen (locul 3).

Câștigătorii vor fi selectați de un juriu format din cele mai importante portaluri și bloguri de turism românești: DescoperimRomânia.ro, România Turistică și Explovers.

Perioada de participare în concurs: 24 aprilie – 5 mai 2018.

Pentru a intra în concurs participanții trebuie să respecte condițiile de participare de mai jos:
– să dețina o poza cu peisajele montane din România și să aibă drepturi de autor asupra ei
– să distribuie fotografia public pe contul său de Facebook, împreună cu hastagurile:
#fotografilainaltime, #instantaneemontane și #HotelCarmenPredeal
– să adauge o descriere pozei în care sa menționeze locația în care a fost facută

Criteriile de jurizare sunt bazate pe reușita suprinderii unui peisaj deosebit și originalitatea
comentariilor care însoțesc fotografia.
Câștigătorii sunt stabiliți de juriul concursului format din: DescorimRomânia.ro, România Turistică și Explovers., în baza unui punctaj și vor fi anunțați pe pagina  de Facebook a hotelului Carmen din Predeal, în decursul zilei de 8 mai 2018.

Cele mai reprezentative poze vor face parte dintr-o broșură online care va promova stațiunile turistice din România și care va fi susținută de hotelul Carmen. Broșura urmează a fi lansată în luna mai, cu sprijinul partenerilor media: DescoperimRomânia.ro, România Turistică și Explovers.

Regulamentul complet aici.

Fiecare participant are dreptul de a se înscrie la concurs cu o singură fotografie.

Despre Juriu

DescoperimRomania.ro: Noi, echipa DescoperimRomania.ro, suntem un grup de tineri pasionați de turism, energici și doritori de a cunoaște România și frumusețile ei și dornici să le arătăm lumii.Suntem absolvenți de: Turism, Agroturism și Jurnalism. Practicăm și studiem în continuare turismul, astfel încât să vă oferim cele mai complete și utile informații necesare practicării turismului, dar ne dorim și să promovăm țara noastră într-un mod eficient.

Romania Turistica este cea mai complex portal de turism, ofera un centru on-line de informare, documentare si promovare turistica. Inscriere gratuita in baza de date cu unitati de cazare, alimentatie publica, agentii de turism, prestatori de servicii, companii de taximetrie, autocare, microbuse, servicii de asigurari, bilete avion, companii aeriene, transport pe cablu, magazine turistice, centre de inchiriat, informatii complexe despre turism, imagini, peisaje, harti turistice, rutiere, obiective turistice, trasee turistice, statiuni/localitati turistice, legislatie turistica. Oferim si asiguram consultanta legala in domeniul serviciilor de turism, clasificari turism, brevete si licente. www.romaniaturistica.ro

Explovers este un blog de calatorii si nu numai. Cu peste 70 de tari vizitate, 3 bagaje pierdute si multe, multe fotografii, Alex si Lavinia si-au propus sa va arate cele mai frumoase destinatii de vacanta dar si cele mai bune oferte pentru o vacanta de vis. Fie ca este vorba de un bilet de avion, o plaja pustie, un restaurant misto, toate le veti gasi pe pagina www.explovers.ro

ANUNT IMPORTANT!
Piscina, Jacuzzi si Pistele de Bowling sunt inchise!
Abonati-va la newsletter pentru a afla cand redeschidem